štvrtok 18. apríla 2013

Mary Baloghová - Zvrhlá láska


Anotácia:
Lord Rannulf Bedwyn, mladší brat vojvodu z Bewcastlu, je príťažlivý mladý muž, ktorému nedokáže odolať nijaká žena. Výnimkou nie je ani Judith Lawová, ktorá sa s ním zoznámi, keď sa na rozbahnenej ceste prevráti dostavník a Rannulf jej ponúkne pomoc. Mladá žena sa mu predstaví ako herečka Claire Campbellová a skôr než odíde k bohatej tete, aby u nej pracovala ako spoločníčka, strávi s ním dve noci plné vášne. Rannulf, jeden z najžiadanejších slobodných mládencov v celom Anglicku, sa na želanie starej matky uchádza o priazeň krásnej Julianne Effinghamovej. Aké je však jeho prekvapenie, keď v dome jej rodičov stretne záhadnú Claire, na ktorej vášnivé objatia nevie zabudnúť...

O knihe:
- 4. časť Bedwyn family
One Night for Love (ešte nevyšla), Nezabudnuteľné leto, Čary lásky, Zvrhlá láska, Škandály lásky, Sladké pokušenie, Hriechy lásky, Bál v Schofield parku
- obálka - chýba mi tam Rannulf, ale nejako to prežijem :) Inak je pekná. Taká ako obraz. Nič nahé, nič vulgárne (ja síce poloodetých hrdinov môžem) ale táto obálka mi je sympatická.

Moje pocity:
- Netušila som čo mám od tejto knihy čakať. S autorkou nemám tú česť, ale počula som, že je dobrá.
- Máte knihy, ktoré vám ostanú v hlave ešte dlho po prečítaní? Ak áno táto bude patriť medzi ne. Je to fakt dobrá spisovateľka (teda podľa jednej knihy by som to posudzovať nemala ale čert to ber). Táto kniha je HOT, aj keby bola jediná, ktorá jej vyšla (bola by to ale škoda). Je úžasná.
- Musím sa priznať, že z anotácie som mala pocit, že to naozaj? Aby ho poznala pár hodín a vliezla s ním do postele? Ale autorka to tak zaujímavo opísala a s takými presvedčivými argumentmi, že aj ja by som sa nechala prehovoriť.
- Páčilo sa mi taktiež, že ich zoznámenie bolo viac ako na 2 strany.
- Ich druhé stretnutie bolo fakt neočakávané. Potom čo odhalí, že spoločníčka (skôr slúžka) je "jeho herečka" ju požiada o ruku, ona povie áno a budú žiť šťastne až do smrti. Omyl. To som očakávala ale v knihe to bolo originálnejšie podané. Žiadne predvídateľné zápletky, či rozuzlenia.
- Páčila sa mi Judithina inteligencia (aj ja by som chcela byť taká ako niektoré hrdinky, skoro dokonalá, inteligentná a pekná).
- Rannulf bol očarujúci. Vždy vedel kde sa nachádza. To sa mi páčilo.
- Vojvoda z Bewcastlu bol síce strašidelný, ale prišlo mi to sexy. Má také uštipačné, ale pravdivé hlášky. Teším sa na neho.
- Fakt dobrá kniha. Už sa neviem dočkať ostatných jej kníh a dám si ju medzi TOP autorky.

Za mňa:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...