streda 24. apríla 2013

Vlasy v sprche

Šampón Regenerácia a starostlivosť - na poškodené a suché vlasy



O výrobku:
Receptúra s bambuckým maslom a výťažkom z kokosového orechu ošetruje a regeneruje vlasy hĺbkovo. Pre zregenerované, pružné a zdravé vlasy. Receptúra s intenzívnym ošetrujúcim proteínom vlasom prinavráti stratené proteíny. Pre 100% sily a lesku.
Použitie: Naneste šampón na mokré, vlasy nechajte krátko pôsobiť, potom opláchnite. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním.


Intenzívny ošetrujúci kondicionér Cream & Oil - Na lámavé vlasy a rozštiepené končeky


O výrobku:
Krémová receptúra s arganovým olejom a vôňou kvetu vanilky regeneruje vlasové poškodenie a rozštiepené končeky. Znižuje lámavosť vlasov a zaceľuje vlasové vlákna. Pre 100% sily a až 3x ľahšie rozčesávanie.
Receptúra s intenzívnym ošetrujúcim proteínom prinavráti vlasom stratené proteíny.
Použitie. Nechajte krátko pôsobiť. Potom opláchnite. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním.


Môj názor:
Inú značku ako Schauma si už na hlavu nedávam. Nie z vlastného rozhodnutia, ale skúšala som Syoss, Head & Shoulders, Fructis... a dostala som lupiny. Takže som sa musela vrátiť späť k Schaume. Občas vystriedam šampón, kondicionér za iný ale stále len Schauma. Rada by som vyskúšala aj nejaké tie prírodné produkty, ale lupiny ma nelákajú.






- cena
- vôňa, šampón (vonia krásne kokosovo) ale kondicionér (vanilku moc nemusím, ale dá sa to prežiť)
- penia (potrebujem penu, aby som vedela, že sa niečo deje, aj keď prírodné veci nepenia, ale veď toto je umelina, tak nech pení :)
- bez kondicionéru by som sa nerozčesala (teda rozčesala, ale mala by som o dosť menej vlasov)





- na suché vlasy to môže byť dobré, ale ja mám asi skôr mastné, takže musím siahnuť po inom
- ani nejaké extra regeneračné účinky nevidím
- rozštiepené končeky mám a taktiež sa mi dosť lámu vlasy


Takže by som to ukončila tým, že pre niekoho možno áno, ale pre mňa nie. 
Idem hľadať ďalej. A čo vlastne hľadám? Niečo čo vyrieši moje problémy s vlasmi:
- vypadávanie. Každému vypadávajú vlasy. To je jasné ale ja už mám nervy nato, že mám vlasy všade. Na oblečení, na vankúšoch, na hrebeni...
- mastenie. Ak by som sa niekedy stratila v lese a mala so sebou len suché rožky, stačilo by mi ich pošúchať po hlave a hneď by som ich mala aj s nejakou tou masťou. Jeden deň umyjem na druhý deň mastné. Čítala som, že to môže byť tým, že si večer ľahnem s mokrou hlavou a vlasy sa mi doslova udusia :) a taktiež ako mokré sú náchylnejšie na lámanie. Hlavne, keď ich mám dlhé a prehadzujem sa na posteli, priľahnem ich... Lenže kedy si ich mám umývať? Ráno si nerada umývam vlasy, lebo s mokrou hlavou von nie a fénovanie, tiež nie. Cez deň sa spotím a tak mi neostáva nič iné len umývanie pred spaním. Ale musím to nejak vyriešiť a umývať inokedy. Hocikedy len nie pred spaním.
- objem. Po umytí objem mám, vtedy som ako tak s vlasmi spokojná. Aby som mala objem dlhodobejší musím použiť lak alebo tužidlo alebo oboje(ale tiež to nie je bohviečo). Ja by som mala radšej prirodzenejší objem a nie dať do vlasov ďalšie umeliny. 
- štiepenie končekov. Nato som používala olejček z Avonu. Ten bol dobrý pomáhal. Ale ja som neni človek, ktorý si sadne a teraz sa bude venovať hodinu vlasom. Šampón, kondicionér, olejček, zábaly... Nepoviem raz za čas niečo na vlasy dať, aby boli krajšie ale nie 3x do týždňa. Na to som lenivá. A taktiež nerada dávam na vlasy tony umelín. (Radšej im raz za čas spravím žihľavový čajík.)
- elektrizovanie. Niekedy by som mohla zásobovať menšiu dedinku elektrickou energiou. Vlasy naježené, všade okolo mňa lietajú. Všetko ma kope. Aj keď musím pripustiť, že občas je zábavné, keď ma kopne frajer. Vtedy si z toho robím srandu, že medzi nami to ešte stále iskrí. Ale s vlasmi mi to už také vtipné nepríde. Taktiež tie drobné vlásky okolo hlavy, čo mi odstávajú ako nejakému bábätku.
- hrebeň. Kefy nemusím. Pár krát sa mi už stalo, že som mala chuť si kefu z hlavy vystíhať, ale nakoniec som šla za mamou alebo frajerom alebo niekým iným nech mi ju vytiahne z hlavy. Hlavne s okrúhlou kefou som ľavá. A najradšej mám obyčajné hrebene. Lenže zohnať u nás drevený hrebeň a naozaj drevený nie len nejakú napodobeninu sa mi zdá nemožné. Takže momentálne rozmýšľam nad tangle teezer ale neviem sa rozhodnúť, či čierno-ružový alebo ten ovečkovský.

Čo z toho vyplýva. Som otvorená všetkým radám. Radšej prijíma tie prírodné. Oholenie hlavy neprichádza do úvahy (aj keď sa im občas vyhrážam, že pôjdu na koleno). Zaujímalo by ma, či existuje žena, ktorá je s vlasmi spokojná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...