štvrtok 30. mája 2013

Májové / narodeninové úlovky - knihy

milujem tieto google obrázky - aj takáto blbostička k narodkám ma vie potešiť

14. mája som mala narodeniny (trošku dosť smutné, ale čo aspoň si ich budem ešte dlho pamätať). Moje "bobo" mi aspoň trochu vynahradili darčeky. A že ich bolo dosť o tom svedčia dvojdňové úlovky. Dnes knižky, zajtra ostatné :)


musím sa naučiť fotiť niedolehlavou

Zhrešila som. Viem, ale pripisujem to tomu, že tento mesiac som mala narodky, a preto som si dopriala, aj keď mám ešte dosť kníh, ktoré čakajú na prečítanie. No ale nekúp to, keď je to také lacné. (Najbližšie mesiace sa budem postiť.)


Keď mi naši dali korunky k narodkám, hneď som vedela, kde ich miniem :) Najskôr som si urobila radosť v mojom najsamobľúbenejšom kníhkupectve na svete (Kniha-Topoľčany).


Mary Baloghová - Diablova pavučina
Catherine Coulterová - Neskrotná nevesta (recenzia v blízkej budúcnosti)
Kresley Cole - Láska a nádej
Linda Lael Millerová - Rachel
- Rachel doviedla moju zbierku kníh od tejto autorky do úspešného konca (ak sa niekedy dopracujem k čítaniu kníh v angličtine, alebo ak preložia ďalšie jej knihy do slovenčiny, tak budem samozrejme pokračovať).
Susan Elizabeth Phillipsová - Prvá dáma
- za tie prachy som ju tam nemohla nechať, tak uvidíme čo sa z nej vykľube


Ďalšiu radosť som si spravila na včerajších nákupoch v PD (na Priori majú Knihy pre každého).



Lisa Kleypasová - Milenec Lady Sofie
- ďalšia sériu celá. Trojka čakala na poličke na dvojku a dočkala sa. Môžem ich zmastiť na jeden krát.

Jude Deverauxová - Šarlátové noci
Jude Deverauxová - Kameň želaní
- ďalšia séria full. Som z toho happy. Ani som nesnívala, že sa ku Kameňu želaní dopracujem, tak skoro. Vlastne, že celú sériu budem mať doma, tak skoro.

Bájne bytosti a iné záhadné tvory
- a na záver knižka, ktorá je pre niekoho možno trochu zvláštna, ale ja milujem záhady, nadprirodzené bytosti a podobné veci.

Takže v najbližších dňoch, mesiacoch sa nechystám na nákupy knižiek (ale ak budem donútená, nebudem vedieť odolať:). Najskôr musím poprečitávať domáce zásoby, až potom môžem ísť na nákupy. Máte sa načo tešiť a ja tiež :)

Prajem pekný deň (aj keď u nás leje ako v dažďovom pralese, ale tam niekde hore sa skrýva slniečko a ako sa hovorí na dobre si treba počkať :)

2 komentáre:

  1. Dobrý deň. prosím Vás pekne kde ste zohnali knihu Bájne bytosti a iné záhadné tvory? Zháňam ju už 2 roky a nikde nič. Nieje na predaj? Ďakujem Steffi poprosím info na mail: steffi741@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý :) ja som ju momentálne predávala, ale pokiaľ som sa dostala vám napísať, tak mi ju spacifikoval ujo a nemohla som mu povedať nie :/ Zdá sa mi, že som ju kupovala v Knihy pre každého, ale to už bolo dosť dávno.

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...