štvrtok 31. októbra 2013

Októbrové úlovky

Október mi toho veľa neprivial, ale podarilo sa mi dodržať, že do Vianoc si nekúpim žiadne knihy, tak sa teším. Vďaka babke sa mi podarilo obohatiť šatník. Radosť som urobila, aj svojmu autíčku. Už len to naň nalepiť. Najväčšiu radosť mi urobili čižmičky z F&F. Najskôr som si ich skúšala začiatkom mesiaca alebo minulý mesiac, ale mali len 38 a zdalo sa mi 35,- e celkom dosť, ale nakoniec som sa okolo nich zase obšmietala, objavila som 37 a odniesla si ich domov.

Tu to všetko máme:


Žlté tričko s dlhým rukávom - mi kúpila starká. Nie som už fandom žltej, ale je to taká pekná jesenná žltá, takže ok. Len škoda, že je tričko krátke a musím pod ním niečo mať.
Pančušky - najskôr som si kúpila jedny a potom som musela kúpiť, aj druhé. Za tie prachy no nekúp to (3,-) F&F (inak neviem, či to mám volať F&F, keď je to len obyč Tesco)


Packy - nálepky na autíčko



Peňaženka na drobné - je trošku väčšia ako som čakala, ale aj tak sa mi páči



Gumička do vlasov - hodí sa mi k hviezdicovým plavkám



Garnier ExfoBrusher - tento je u mňa ako doma a je oooooomnoho lepší ako ten druhý. Teda čo sa týka umývania. Netečie kade-tade a lepšie pení. Ten druhý ma také divné "štetinky".



Čižmičky - čerešnička nakoniec. Moje srdcovky. Konečne som si kúpila, aj niečo iné ako tenisky. Už sa teším, keď ich otestujem budúci rok, aj na motorke.

Bolo toho menej, ale za všetko som rada. Musím sa bez mučenia priznať, že budúci mesiac poruším svoje nenakupovanie kníh, lebo utorok som si jednu objednala. No ale odolali by ste poštovnému zadarmo? Určite nie.

Prajem kásny dník. Ja sa dnes balím a idem na víkend za Priateľom, takže si užite predĺžený víkend a zajtra sa môžte tešiť na piatkový veget :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...