piatok 10. januára 2014

Piatkový vesmírny veget

Stargate Universe / Hviezdna brána hlboký vesmír


- skupina ľudí sa dostane na antickú loď Destiny, kde uviazne a nemôže sa vrátiť na Zem. To by bolo samo o sebe nuda. Uviaznuť na nejakej lodi (aj keď je vesmírna) a nechať sa len tak unášať vesmírom podľa plánov lode. ALE to by na tej lodi nesmeli byť hviezdne brány, s ktorými sa dá cestovať na iné planéty, kde je vždy niečo nové, zaujímavé.
- taktiež ľudia. Čo je zaujímavé na malej skupinky ľudí? Je toho dosť. Každý je iná osobnosť. Či už Dr. Nicholas Rush, u ktorého sa neviem rozhodnúť, či ho mám rada alebo by som ho nechala na nejakej planéte. Eli Wallace ako maniak do PC hier, ktorý žije s mamičkou, ale z ktorého sa po čase vykľuje malý génius. Everett Young je tiež zaujímavý človek. Ženatý, milenka, ku ktorej sa správa nejako divne. Ako kapitán lode toho musí vykonať veľa a nie všetky rozhodnutia sú správne, ale väčšinou sú nutné. Tamara Johansen zastáva na lodi úlohu ošetrovateľky, lekárky, aj keď  na to nemá až také znalosti, ale aj snaha sa cení a u nej je snaha zachraňovať životy obrovská. Z dcéry senátora Chloe Armstrong. Peknej kvetinky sa vykľuje silná žena, ktorá ani netušila, čo všetko dokáže. Tých postáv, o ktorých by som tu mohla napísať je veeeeeľa, ale ak chcete vedieť viac skúste si pustiť tento seriál.
- páčili sa mi názvy epizód - Vzduch, Temnota, Svetlo, Voda...
- dúfam, že sa raz dočkám pokračovania, lebo koniec po dvoch sezónach ma trochu sklamal. Hlavne, keď sa mi niečo páči a skončí to celkom zvláštne, tak by si to zaslúžilo nejaký lepší koniec si myslím

Poznáte tento seriál? Páči sa vám?
Dnes som mala bláznivý deň. Ráno Martin, potom cesta domov, čo som si myslela, že už neprežijem (išlo mi roztrhnúť hlavu, bolo mi na blití a do toho ešte aj bolesti brucha) a nič som si nekúpila, čo som potrebovala, ale ovoňala som si sviečky YC a popravde sa mi moc nepáčili, ale určite skúsim aspoň vosky ako voňajú, keď horia a možno zmením názor. Musím povedať, že aj tak sa mi tento deň páčil, aj keď si viem predstaviť, že keby mi nebolo zle mohol skončiť, aj peknými nákupmi. Dúfam, že vy ste nemali taký šiši deň a tešíte sa z ďalšieho piatku, či už sa niekam chystáte alebo budete ako ja oddychovať (liečiť ešte bolehlav) a víkend tráviť "pracovne". Teda u mňa blog a nejaké sini-minis veci, ktoré musím bezodkladne vybaviť, lebo už včera bolo neskoro .
Prajem vám krásny večer a ešte krajší víkend :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...