piatok 21. februára 2014

Piatkový doktorský veget

Konečne piatok, aj keď ešte nekončí u mňa blázninec (sobotu ideme na rodinnú oslavu), ale aspoň uvidím moju polovičku (aspoň dúfam). Som unavená, vycicaná, moja baterka je nabitá na 17 percent, čiže sa dostávam do úsporného režimu a je to vidno aj na blogu. Je nejaký bez života a to bude za chvíľu oslavovať rok, ale príde mi to, že on aj ja sme sa zasekli na nejakom mŕtvo bode, aj keď sa snažíme. Článkov mám rozpísaných veľa, ale nejako stále niečo robím a nemám čas na nič ani na seba.
Chcela som napísať, aj nejaké vykecávacie články, ale po spätnom prečítaní boli také negatívne, že som to na blog nechcela vešať. Nechcem pôsobiť na ľudí, na seba negatívne, lebo to mám v okolí a dosť to ľudí vyciciava od dobrej energie, čo je dosť na nervy, lebo človek sa niekedy veľmi ťažko nabije pozitívnou energiou a šmahom ruky mu to nejaký debko vezme. Ale o tom som nechcela, takže ideme ďalej.

Dnešný článok sa hodí aj k môjmu týždňu. Behala som po doktoroch a zase som zistila, že som na hlavu, lebo to, že sa mi zle dýcha je psychické. Ešte uvidím čo mi povedia na štítnej (už som tam bola 2x a vždy to bolo ok, takže myslím a dúfam, že aj tam mi povedia, že mi šibe :D). Takže to chce poriadnu oddychovú dovolenku (aspoň víkend) bez mobilov, bez ľudí a bez všetkého hnusného.

A pri čom si človek lepšie oddýchne ako pri láske, smiechu a mestečku, kde si síce občas ľudia robia napriek, ale keď je to treba stoja pri sebe? Nech sa páči:

Doktorka Zoe / Hart of Dixie

Lavon, Wade, Zoe, George, Lemon
zdroj:neviem

Čo sa mi páči na tomto seriály? Neviem. Je toho veľa.
Zoe, bohatá absolventka lekárskej univerzity z New Yorku, skončí v malom zapadnutom mestečku Bluebell v Alabame. Toto mestečko je veľmi zaujímavé. Žijú v ňom ľudia, ktorí sú každý originálni, šialení svojim spôsobom, aj keď si idú po krku, ale vždy si navzájom v najhoršom pomáhajú. Trochu mi to pripomenulo Ženy z rodu Gilmorovcov, aj tam žili v takom utešenom mestečku, aj keď tam nemali ako domácich miláčikov... Veď uvidíte.
Čo mám na seriály najradšej? Zoe a Wade. Dvojica na pohľadanie. V tomto prípade platí protiklady sa priťahujú. Zoe sa k Wadeovi správa niekedy dosť hnusne, ale on to znáša svojim vtipným spôsobom a ešte jej aj pomáha. Podľa mňa je to chalan úúúúplne na zožratie, aj keď mi je ho niekedy ľúto. Som zvedavá ako to s nimi dopadne.
Takisto mi príde vtipná aj kombinácia Zoe a Lavon. Ten výškový rozdiel je podľa mňa dosť haluzný. Aj to ako sa k sebe správajú (ako starí známi) sa mi páči. Lavon tam je niečo ako jej ochranca by som povedala.
Zaujíma ma s kým skončí Lemon. Aj keď je občas mrcha myslím si, že nie je až taká zlá a dokáže vystrájať tiež poriadne kúsky, keď sa odviaže.
V tomto seriály je veľa humorných scénok, takže sa pri ňom nasmejete, oddýchnete nič na veľké rozmýšľanie a ešte, aby som nezabudla je sa aj načo pozerať. Veď vidíte na obrázku. Všetci feši.
Páči sa mi tá pointa Hart of Dixie (Srdce Juhu) ako prezývajú štát Alabama a priezviska hlavnej hrdinky Zoe Hart (len škoda, že sa to stratilo v preklade názvu).
Inak ak sa vám bar Rammer Jammer zdá povedomí ako mne, tak je to preto, že poznáte seriál True Blood (Merlotte's reštaurácia = tento bar).

Bonusový materiál :)

Rachel Bilson - Call me doctor


- tomuto video som nemohla odolať a musela som sa oň s vami podeliť. Dobre sa pri ňom zabávam. Čo naň poviete?

Pozeráte tento seriál? Páči sa vám? George alebo Wade? Do ktorej skupiny patríte?
Prajem krásny víkend a veeeeeľa, veeeeľa energie :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...