utorok 13. januára 2015

Ako dopadli plány na rok 2014

V článku Plány na rok 2014 som vypísala nejaké veci, ktoré by som chcela v minulom roku zariadiť, dosiahnuť, vybaviť... Tak sa poďme pozrieť ako to dopadlo.

- práca - s prácou to bohvie ako nepokračuje, ale niečo rozbieham, tak uvidíme. Neprezradím, aby som nič nezakríkla.

- knihy - ak rátame len nové knihy, ktoré som prečítala a nie tie, ktoré mám v knižnici a čítala som ich znovu, tak ich bolo 48. Pekné číslo. Presnejšie za január - 4 knihy (Láska a lož; Príď, láska ku mne; Zradená ľúbosť; Pavučina vášne), február - 4 knihy (Diablova nevesta; Zaľúbený duch; Čarovný princ; Tajomná čaša), marec - 2 knihy (Vznešený divoch, Sen v bielom), apríl - 2 knihy (Veľa kriku pre teba; Búrka v srdci), máj - 3 knihy (Nádherné svitanie; Navždy spolu; Divoká nevesta), jún - 6 kníh (Pôvab a zloba; Hrdá princezná; Hlas srdca; Milujúca duša; Naučím ťa milovať; Jediný bozk), júl -3 knihy (Tajné denníky slečny Mirandy Cheeverovej; Mesačný svit; Honba za šťastím), august - 4 knihy (Bláznivé sny; Klenoty noci; Ako zviesť vojvodu; Môj nebezpečný vojvoda), september - 2 knihy a 2 love story (Môj neodolateľný gróf; Môj krutý princ; Dotyk anjela; Nedokončená záležitosť), október - 6 kníh (Koralový bozk; Beriem si ťa; Snubný prstienok; Zlomyseľná vdova; Láska, páni, kurtizány; Odvážny podvod), november - 4 knihy (Nenaplnená nevinnosť; Zrelí na lásku; Sladké bohatstvo; Dotyky lásky), december - 4 knihy + ešte 2 knihy, ktorých recenzie budú v januári 2015 (Milenka; Tajomný dar; Štedrý deň vo Friday Harbore; Dažďová cesta vo Friday Harbore; Divergencia; Nebezpečný milenec).

- knižnica - moje knihy dostali dva nové domovy. Kúpila som im dve knižnice z Ikea, ale stále im je to málo. Musím ich nejako popreskupovať, aby to nevyzeralo, že je tam tlačenica a niečo pekné s nimi vymyslieť.

- izba - v izbe sa mi podarilo pár zmien. Telka je zavesená na stojane, kúpila som poličku nad telku, maminka mi spravila košíky na somarinky a kôš na prádlo, kúpila som dve knižnice a krabice z Ikea na ďalšie somarinky, vymaľovali sme na bielo, zavesili nástenku a obraz a spevnili sme posteľ (, lebo sa sviňa zlomila:). Takže s izbou som spokojná, ale nie úplne. Ešte nejaké zmeny prídu, ale všetko chce čas a hlavne peniaze.

- letná dovolenka - na dovolenke sme neboli, ale za minulý rok bolo výletíkov dosť. Prechádzali sme sa po dne priehrady vo Veľkých Uherciach, boli sme sa výletovať v Bratislave na výstave motoriek v Inchebe, konečne sme si pozreli Trenčiansky hrad, otvárali sme sezónu v Novej Dubnici s Dark Demons, boli sme pozrieť na tuning na Rudne, so Zúbrami sme si boli vypočuť Desmod, boli sme na Bojnej - Ranč pod Babicou, chalani si boli zajazdiť na motokárach v Zlatých Moravciach a znovu sme sa poprechádzali a pofotili na dne zelenej Uhereckej priehrady, boli sme na Kulháni na rybku, na tuningu na letisku v Malých Bieliciach, v Banskej Bystrici a vo Zvolene, pozreli sme si Technické moto múzeum pri Prievidzi, boli sme na stretku Jawa ČZ Tužina - Hatalisko, boli sme sa "najesť" na Považskom hrade - stredoveká kuchyňa.
Pozerám, že toho bolo dosť a ešte nejaké články som bola lenivá spraviť, takže resty dúfam, že všetky stihnem v januári - Tutanchamon, Úlet, krstenie zúbra a piknik v Topoľčanoch

- nové projekty - tu som asi zlyhala. Neviem si spomenúť, že by som sa zapojila do nejakého väčšieho projektu alebo niečo vymyslela a aj vykonala. Takže toto treba napraviť. Ak máte nejaké tipy sem s nimi :)

- záložky na nete - ja som si to aj pekne všetko upratala, aj záložky ohľadom blogov aj všetko ostatné, ale stále sa mi to darí zaneřadiť (pekné české slovíčko). Takže to je ako s mojou izbou, raz je uprataná, raz rozhádzaná, ale vyznám sa v nej, tak či tak :D Ale aj tak na tom musím popracovať.

- cvičenie - keby sa všetky veci, ktoré som si uložila, čo sa týka fotiek na inšpiráciu, pesničiek na cvičenie, cvikov prejavili na mojom tele bola by som Stallone, Schwarzenegger alebo iný búchač. Takže zatiaľ sa mi darilo, len zbierať veci na inšpiráciu, ale necvičila som. Ale od začiatku tohto roka (2015) som začala pomaly cvičiť, takže uvidíme ako to bude o rok. Zišli by sa mi nejaké pekné, farebné tenisky a poriadna športová podprsenka, aby bolo pri cvičení veselšie.
A ak sa na konci roka nepochválim poriadnymi tehličkami a parádnym zadkom (napríklad taký ako má Luc), tak ma môžte ukameňovať, ale poprosím niečím mäkkým, lebo sa mi robia ľahko modriny.

- jedálniček - bože, radšej si zoberte kameň a trafte ma a nebavme sa o tom. Priznávam na jedálniček som sa úplne vykašlala. Ani len nové veci som sa nesnažila variť, učiť. Takže tento rok to zmením! Nie preto, že musím, ale preto, že chcem :) Ak to nezvládnem, nakopte ma!

- spánok - v lete sa mi to aj darilo, ale teraz mám zase problémy so spaním, takže tu je to také, že dajme tomu, že som to nezvládla, ale snaha bola.

- maľovanie - výhovoriek by sa aj tu našlo kopec. Napríklad, že radšej vrážam peniaze do kníh ako do kozmetiky, takže na kozmetiku mi veľa prachov neostáva. Očné tiene, ktoré som si kúpila sú nič moc. Štetce sú parádne, ale nemaľujú samé. To som nečakala. Nemôžem si nájsť poriadny korektor ani make-up, ktoré by na tvári vyzerali pekne prirodzene a nie ako maska... Všetko by to boli len výhovorky.
Spolieham sa nato, že tento rok príde zmena. Možno prídem ja, len inak nalíčená (No Name) :D

- vyriešiť problémy - čo sa budeme trápiť s minuloročnými problémami? :D Ale dobre, dobre, aj toto presúvame do tohto roka. Aspoň sa nebudem nudiť. Ale ono to nie je vôbec také ľahké ako sa zdá, lebo lenivosť je oveľa ľahšia.

- obliekanie - snažím sa. Keď idem von poviem si, čo keby ma niekto spoznal? Obleč sa, aby si sa nehanbila. Nie vždy sa mi to darí, ale povedala by som, že v obliekaní sa to zlepšuje. Veci, v ktorých vyzerám ako trúba posúvam ďalej aj keď sú nové alebo sa mi páčia, ale horšie je na tom nakupovanie veci. Všetko mi príde drahé a nekvalitné a u nás akcie na oblečenie neexistujú a niekde mimo sa dostanem buď keď sú obchody zavreté alebo kúpim len pár veci, ktoré sa mi páčia a väčšinou na motorku. Takže je to tak pol na pol. Určite na tom musím ešte popracovať.

- dokončiť, čo začnem - v tomto som zlyhala na plnej čiare. Nestíham nič. Nestíham odpisovať na maily, na správy, nestíham pozerať iné články a dokonca články na môj blog síce nejaké dávam, ale oveľa menej ako by som chcela a ako mám naplánované :(

- nájsť si "dokonalú" kozmetiku - nenašla som zatiaľ nič, čo by som povedala - toto je dokonalé, toto budem používať už do smrti. Takže stále hľadám.

- blogovanie - každý mesiac mám nejaké články, ale nie je ich toľko koľko by som chcela a koľko mám rozpísaných a naplánovaných. Povedala by som, že blogovanie by som mohla zlepšiť. Taktiež aj články a fotografie. Keď pozerám niektoré tie baby ako sa zase tie roky, čo ich sledujem zlepšujú, tak mi príde, že ja stojím na mieste.

- organizácia - debilníček mám, ale je taký poškrtaný, že asi robím v plánovaní niečo zlé. Takže aj toto je na zozname, že sa mi to nie moc podarilo.


Za minulý rok som zvládla veľa vecí, ale veľa som aj vypustila a vykašlala sa na ne. V roku 2015 mám čo robiť. A ako ste na tom vy?

takto som oddychovala v perinách po vianočnej večery

Prajem krásny zvyšok dňa a ak idete do postele, tak aj dobrú noc a sladké sny :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...