štvrtok 26. marca 2015

Sandra Brownová - Búrka v raji


Anotácia:
Fotomodelku Shay Morrisonovú poteší správa, že jej matka našla životnú lásku a znovu sa vydala. Na chate u matky a nového otca sa zoznámi s príťažlivým mužom, z ktorého sa vykľuje jej nevlastný brat. Už od prvej chvíle lietajú medzi nimi iskry a rozvážny Ian prejavuje svoj nesúhlas so všetkým, čo temperamentná Shay robí a ako sa správa. Je jediným mužom, ktorý odoláva Shayinmu pôvabu, a urazená dievčina sa rozhodne zviesť ho za každú cenu. Namiesto toho sa však chytí do pasce vlastnej slabosti a musí sa vyrovnať s nečakanými pocitmi, ktoré v nej tento nevšedný mladík vyvoláva.

O knihe:
original - Tempest in eden
- z akej je to série
obálka - hlavná hrdinka tam vyzerá otrasne ako nejaká hnusná, protivná, odporná ženská. Ten pohľad je vražedný. Nemám slov.

Moje pocity:
- názov sa ku knihe veľmi hodí
- hlavná hrdinka fotomodelka, fotí hlavne umelecké akty. Hlavný hrdina je kňaz - pastor :D tak toto je teda fúha, že dosť ťažká téma. trochu som sa s knihou pasovala
- ten začiatok bol taký dosť divoký. ich prvé stretnutie bolo vtipné :D Ale ona mi prišla taká drzá, nepríjemná a on taký puritán alebo ako ho inak nazvať.
- obaja mali za sebou nejakú tu minulosť
- celá kniha mi prišla nejaká taká rýchla, neucelená. Nechápala som kedy sa do seba zamilovali. Ako láska na prvý pohľad chápem, ale nesprávali sa tak k sebe. Boli skôr ako mačka a myš. Hlavná hrdinka mu robila naprieky a on vyzeral, že ona mu je ľahostajná.
- sex samozrejme nechýbal až som bola v šoku, že kňaz a nie len na misionára. Jasne, že na tom nie je nič zlé, ale bolo to také vtipné.
- ich rodičia a ich manželstvo - občas sme sa s nimi v knihe stretli. Boli celkom príjemní, aj keď jej mama mi prišla taká puritánka, ale zase chápem, aby chodila s bradavkami v priesvitnom tričku pred dá sa povedať cudzími mužmi mi naozaj neprišlo vhodné a aj iné veci, takže nakoniec jej matka nebola až taká ako som si myslela alebo ako bola opísaná.
- postavy sa tam striedali - ich rodičia, jeho gazdiná, farníci, jej šéf... Ale hlavne sa tam pohybovali hlavný hrdinovia a stále sa riešil vzťah medzi nimi. Nič také extra zaujímavé. Možno až na konci.
- kniha nie je celkom zlá. Téma knihy je zaujímavá, aj napísaná nie je zlé, ale nejak som jej neprišla na chuť. Niečo mi na nej vadilo. Možno drzá hlavný hrdinka, ktorá sa záhadne zmenila na "anjelika" alebo hlavný hrdina pastor?
- ak zavrieme oči nad tým, že Ian (meno mi pripomínalo Damona Salvatore. Škoda, že len meno.) bol kňaz, tak bol celkom sympoš, ale tie jeho občasne výbuchy zlosti boli dosť fúha, ale tak väčšinou to bolo na obranu hlavnej hrdinky, tak chápem a ona tiež vybuchovala a bila ho a neviem čo. Také fakt divoko-divné.
- myslela som, že Shay zo svadby utečie, lebo naozaj je to zvláštne spojenie dvoch protikladov, ale tak kde je láska je možné všetko.
- kniha nie je zlá, ale ja sa nemôžem zmieriť s hlavným hrdinom kňazom a hlavnou hrdinkou trochu takou rozmaznanou, detinskou. Neviem nejak mi to nesedí. Pri pomyslení nato, že by som ju mala znovu čítať ma trochu striasa, ale za prečítanie stojí, ale viac ako raz mne teda nie.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...