utorok 16. júna 2015

Kathleen E. Woodiwissová - Nespoznaná láska


Anotácia:
Mladomanželia Lierin a Ashton sú na ceste k príbuzným do New Orleansu, keď ich parník prepadnú piráti. Ashtona postrelia a Lierin padne cez zábradlie do rieky. Tri roky sa Ashton zmieruje s myšlienkou, že sa utopila. Jednej noci mu vbehne do cesty kôň s mladou ženou, ktorá sa na nerozoznanie podobá Lierin. Žena však pri zrážke stratila pamäť a nespomína si na nič zo svojej minulosti...

O knihe:
original - Come love a stranger
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - všetky obálky tejto autorky sú krásne, ale pri tejto som si lámala hlavu, ktorý z nich je hlavný hrdina. Blondiak sa mi páčil o trochu viac, ale keď som si všimla ich pohľady, že chlapík v klobúku sa na ňu díva zamilovanými očami a ten druhý sa pozerá skôr na mňa ako na ňu bolo mi jasne, ktorý z nich je hlavný hrdina.

Moje pocity:
- ešte májová knižka
- neviem prečo som sa bála pustiť do tejto knihy. Asi preto, že keď som čítala Navždy v tvojom objatí neprišlo mi to ako pravá KEW, takže som sa bála, že natrafím na ďalšiu knihu, ok, ale nie waw.
- ale táto kniha je každou stránkou KEW. Krásne opisy, ktoré od tejto autorky môžem čítať aj na kilá. Úžasné a vtipné dialógy, prepracovaní hrdinovia. Zaujímavý dej, pri ktorom vás autorka poriadne vyšťaví, kým prídete nato kto je vinný, všetka tá zápletka. No proste, KEW. Táto žena je pre mňa kráľovnou v tejto oblasti a aj keď sú ostatné spisovateľky, tiež výborné, tak sú len princezné.
- väčšina knihy sa odohrávala medzi Ashtonom a Lierin. Ako sa plavili na parníku a prepadli ich piráti. Ako ju našiel, keď utekala na koni. Ako stratila pamäť a on jej pomáhal. Ako sa spoznávali. Aké prekážky prekonávali a potom sa objavil Malcolm. Jej manžel?
- dosť dlho ma štvalo, že tam prišiel Malcolm a tvrdil, že ona je Lenora (jej meno mi pripomínalo aviváž) jeho manželka a chcel si ju zobrať domov. Len tam prekážal Ashtonovi a jej, aby mohli byť spolu. Potom sa tam ešte dlho riešilo kto vlastne je. Lierin? Lenora? A čo teraz? Trochu ma to štvalo, lebo mi tými svojimi myšlienkovými pochodmi, že nevie kto je spravila bordel v hlave, ale bolo to celkom zaujímavé.
- dosť dlhú chvíľu som rozmýšľala,či je naozaj Lierin alebo jej sestra - dvojča (videla som telenovelu Votrelkyňa, takže stať sa mohlo naozaj hocičo) a potom ešte aj tá vražda a jej sny alebo návraty pamäte, či ako to nazvať, aj to bolo dosť zvláštne. Tak podpálila ona ten blázninec alebo nie? A prečo vlastne jej chcú nahovoriť, že nie je Lierin, ale jej dvojča? Čo z toho budú mať? Pomaly som začala prichádzať nato, čo sa tam deje, ale aj tak som si musela počkať na rozuzlenie niektorých vecí.
- bolo romantické, keď Lierin ušla a on prišiel za ňou a okupoval to tam. To bolo také sladké. Páčilo sa mi ako bol do nej zamilovaný až po uši a druhýkrát by sa jej nevzdal a ako silno veril, že ona je jeho Lierin.
- Ashton bol tvrdohlavý, zamilovaný blázonko a to sa mi na ňom páčilo, ale keď bolo treba bol aj chlap a svoju ženu chránil ako oko v hlave
- postáv tam bolo tak poskromne - Ashton; Lierin; Lenora; Malcolm; jej otcovia; služobníctvo; Amanda, jeho stará mama; Jennifer, jeho teta; Marelda, mrcha, ktorá mala zálusk na Ashtona a kopec iných postáv, postavičiek (zase až tak málo ich tam nebolo, ale väčšinou sa to odohrávalo medzi hlavnou skupinkou ľudí)
- páčil sa mi názov jeho lode - Riečna čarodejnica. Pekné meno.
- na konci by som ešte pár stránok pridala. Skončilo to v najlepšom :/
- kniha sa mi až na ten odseknutý koniec páčila a prečítala som ju so zvedavosťou v očkách a s napätím úplne všade, takže za mňa určite áno

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...