nedeľa 27. septembra 2015

Júlové úlovky 2015

Ja viem, že je september (koniec septembra) a ja pridávam júlové úlovky, ale naozaj nestíham. Mám toho viac než dosť a som aj dosť lenivá, ale ide jeseň/zima a to je obdobie kedy som zalezená doma a jediné aktivity, ktoré vykonávam je čítanie a ..., takže konečne budem môcť dobehnúť všetky resty a vy sa môžte tešiť na záplavu článkov (teda dúfam, že mi do toho zasa nič nepríde).
Príjemné čítanie:


Kozmetika:


Soaphoria nákup

Balancoshamp - organický šampón na mastné vlasy - keďže sa snažím pomaly prechádzať k prírode a mám mastné vlasy, tak som siahla po tomto šampóne.
Pohladenie duše - sprchovací krém - darček k nákupu
Chillotab - naparovacia tabletka - zdá sa mi, že keď sa naparujem a robím si masky mám o niečo lepšiu pleť, ale keďže som nato lenivá, tak tieto tablety mi vydržia dosť dlho, ale snažím sa. Snažím.
Antiseptik - mydlo na umývanie pleti - na každodennú očistu pleti som si zvykla používať mydielka a celkom ma to s nimi aj baví a zdá sa mi, že naozaj je to pokrok od drogerkovej kozmetiky. Pleť mám v lepšom stave. Ešte to síce nie je stále wau, ale je to určite lepšie.
Lipový kvet - balzám na pery - fu k tomuto balzamu sa vyjadrím, keď ho spotrebujem, ak ho spotrebujem, lebo mi nevyhovuje, ale keďže nerada vyhadzujem veci, len tie naozaj desné, tak uvidíme, kedy a či ho spotrebujem.
Nechtikový olej - oleje a ja sme sa skamošili a tento vzťah nám zatiaľ vyhovuje, len som si ešte stále nenašla najlepšieho kamoša spomedzi nich, takže stále hľadám olej, po ktorom by bola moja pleť bez akné na večné časy. Tento to, ale zrejme nie je.
- keďže už je september a výrobky mám už ako tak otestované a niektoré končím, tak by som vám k ním vedela aj čo to povedať viac, ale nechám si to na spotrebovanú kozmetiku. Môžem vám povedať, že 2 veci ma dosť sklamali a ostatné no veď uvidíte.

Bionatural nákup

Levanduľová aviváž - keďže mám problém so spaním, tak som chcela aspoň na posteľ vyskúšať levanduľovú aviváž a keď už tak najlepšie nejakú prírodnú.
Salt of the earth - deodorant v spreji - sprej bol podmienka. Nechcem do deodorantu strkať prsty a ani nechcem tie také tuhé, ktoré treba dávať pod vodu, takže tento ma veľmi potešil.
Saloos kvetinová pleťová voda - Mäta prieporná
Saloos kvetinová pleťová voda - Rosalina - olej a pleťová voda u mňa nerozlučná dvojka, ale tiež stále hľadám tu svoju.
- aj toto už mám ako tak odskúšané, teda okrem aviváže, tú si dosť šetrím (alebo skôr ju zabúdam používať, lebo ju mám uloženú inde ako ostatné veci), skoro všetko, ale viac infošiek vám dám v spotrebovanej kozmetike.


Veet depilační krém - išli sme na dovolenku a keďže holiť sa mi tam dvakrát nechcelo, lebo by som sa musela holiť každý deň a to bez srandy, tak reku kúpim si niečo iné ako žiletky a skúsim čo to bude. Možno vydržím dlhšie. Našťastie som to skúsila doma ešte pred dovolenkou, lebo h...o, h...o zlatá rybka. Bolo to na dve veci. Nedalo sa to poriadne zotrieť a ani to dlho nevydržalo. Takže už si spomínam prečo takéto chobotiny nepoužívam.


Oblečenie:



Biele tričko Florida s plameniakom - kupovala som si ho, že ho budem nosiť na doma, teda obe trička som si kupovala na doma, preto som si ich kúpila aj voľnejšie (doma rada nosím také väčšie trika) a nakoniec som toto tričko nosila na dovolenke ako vôl kožu, keďže sa mi hodilo aj ku kabelke, ale o tom potom (v augustových úlovkoch). Nepredbiehajme.


Kvetinové tričko so slečnou a s nápismi - keby bolo trošku menšie, tak by som ho nosila radšej, ale aj tak ho nenosím na doma ako bolo v pláne, ale aj medzi ľudí. Celkom sa mi páči.


Biele kraťasky s motorkou - tieto som si kupovala na doma a aj ich tak používam. V tých horúčavách, ktoré boli som ich nosila veľmi často.


Ostatné:


Ventilátor psík - len tak od našich, že keď je tak teplo, ale okrem toho, že vyzerá chutne je nič moc. To aj vejár urobí lepšiu službu, ale tak ja už som zvyknutá, že u nás sa kupujú takéto veci... :)


Love you prívesky na kľúče (od tatu z dovolenky) - zo začiatku som z nich bola unesená sú úplne chutné, že pre mňa a pre moju Polovičku, ale sú dosť ťažké, takže nakoniec skončili v šuflíku :/


Šperkovnica knihy (od tatu z dovolenky) - tata mi dal sáčok, keď sa vrátil z dovolenky a ja som ho otvorila a tešila sa, že v ňom budú mušle (milujem mušle a každému kto ide pri more hovorím, nech mi nejaké mušle donesie), ale mušle v ňom neboli a ja som bola poriadne sklamaná, ALE keď som objavila, že mi tata doniesol knihy bola som taká happy, že som ani nevedela čo sú to mušle :D A som veľmi rada, že mi ich kúpil, aj my sme boli na dovolenke na Plitvických jazerách, ale tieto a aj ostatné suveníry tam boli také drahé, že sme si tam nič nekúpili (už zase predbieham), takže táto kráska mi bude robiť radosť ešte dlho, len neviem čo si do nej dám. Nejaké nápady? Na šperky mi to príde malé a také nudné, takže zatiaľ tam mám korunky z dovolenky, také na pamiatku.


Posledný júlový a prvý augustový týždeň som dovolenkovala u priateľa, čiže na všetko ostatné som sa úplne vykašlala. Opekali sme, grilovali sme s kamošmi, trochu sme robili poriadky a užívala som si leto, teplo a všetko čo sa dalo.
A prvýkrát som bola s kamoškou v novej kaviarníčke u nás a okoštovali sme jahodovo-citrónovú limonádu a odvtedy som si nato vytvorila závislosť a bola som tam najmenej 3x s každým kto sa obetoval a šiel so mnou, ale musím povedať, že doma si určite spravím lacnejšiu a lepšiu verziu, ale zamilovala som sa a budúce leto sa chystám piť takúto dobrotu veeeeľmi často.


Ďalšiu fotku som veľmi nechcela zverejňovať, lebo sa mi moc nepáči (nie som príliš fotogenická), ale tak nech sú tu aj nejaké moje fotky ;)


Samozrejme, že som stihla aj niečo prečítať: Zamatová neha (Kat Martinová), Lekcie madam Chic ( Jennifer L. Scott), len tie recenzie som nestihla písať, ale už  ich dobieham.


Aký ste mali júl vy? Pamätáte sa naň ešte? Peknú nedeľu prajem :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...