utorok 9. januára 2018

Gayle Kasper - Láska je liek


Anotácia:
Lekár Joel Benedict pred rokmi ovdovel a odvtedy sám vychováva svoju dcéru Kim. O ženy už dlho neprejavuje hlbší záujem. Jeho jednotvárny život plný povinností, sa radikálne zmení, keď sa zoznámi s temperamentnou psychologičkou Maggie Springerovou.
Aj keď obidvaja odmietajú čo i len pomyslenie na trvalejší vzťah, priťahuje ich záhadná sila, ktorej sa nedokážu brániť...
Na ceste za spoločným šťastím ich čaká nejedna prekážka, okrem iného aj preto, že Maggine zameranie na oblasť sexuológie je v radikálnom kontraste s názormi Joelovej puritánskej matky.

O knihe:
original - Tender, loving cure
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - páčia sa mi kučeravé vlasy, ale inak k nej nemám čo povedať

Moje pocity:
- no a čo? Jeho matka bude s ňou spávať a žiť alebo čo? Ako beriem, že je fajn, keď si so svokričkou sadnete, ale keď nie nič sa nedeje. Žijete predsa s jej synom a nie s ňou. Ale beriem, že pre niekoho to môže byť prekážka.
- túto knihu si pamätám. Bola celkom zaujímavá tým, že hlavná hrdinka bola sexuologička a hlavný hrdina aj keď bol lekár a nemal by mať s tým žiadne problémy, tak mu to nebolo moc po vôli.
- kniha bola fajn, ale myslím si, že som ju dočítala hlavne kvôli tomu, že som začala. Väčšinou sa snažím dočítať, čo začnem. V knihe boli zaujímavé chvíle - kúsok zo seminára, nákupy, útek..., ale aj tak to nebolo nič strhujúce od čoho som sa nemohla odtrhnúť.
- zaujalo ma, že Joel počas obednej prestávky cvičil vo fitku. To by sa aj mne páčilo, ale keď si musím vybrať obed alebo cvičenie. Bruško zvíťazí. Keby som stíhala oboje to by bolo už o inom. Najskôr by som si zacvičila a potom by som sa natlačila :D Páči sa mi, keď sa v knihách cvičí, aj keď len trošku. Vtedy mám chuť cvičiť aj ja. Takže by som asi mala čítať nejaké knihy o cvičení? No to zas nie :P
- do knihy vniesla trochu prievanu jeho dcéra Kim. O nej by som si prečítala knihu radšej ako o týchto dvoch. Svojim spôsobom boli aj oni zaujímaví. Hlavne Maggie ako sexuologička s tým jej kurzom, ale okrem chémie medzi Maggie a Joelom, tam nebolo nič také prečo by som knihu chcela čítať viackrát.
- zase na druhej strane, tam boli opísané strasti otca, ktorý sa stará o dcéru sám. Ale aj tak na jedno prečítanie to určite stačí.
- ako som sa na začiatku čudovala, čo jej môže vadiť na budúcej svokre? Tak asi niekde za polovicou som to zistila. Pri takejto svokre by som tiež silno rozmýšľala, či ten chlap stojí zato. Pripadala mi ako nejaká matróna ešte spred sto rokov. Ja by som asi pri prvom stretnutí s ňou zutekala. Možno nebola taká zlá ako pôsobila na prvý pohľad - prvé stretnutie. Ale bola desivá.
- túto knihu by som zhrnula v skratke. Raz áno, na oddych stačí. Nič viac.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...