utorok 3. apríla 2018

Moja knižnica Marec 2018 - video

Na mojom blogu už vznikla poriadna vrstva prachu. Hlavne, čo sa týka minulého roku. To bola dosť hrôza. Snažím sa polepšiť a chcela by som pridávať minimálne 4 články na mesiac. Zatiaľ mi to príde, že som si z blogu spravila len taký môj osobný čitateľský denník. Niežeby na tom bolo niečo zlé, ale rada by som písala aj o iných veciach, či už kozmetike, outfitoch, o mne :P Všeličo. Nie len knihy. Vlastne všetko, čo mám rada. Takže uvidím ako to pôjde.

Rada by som točila nejaké videá, ale neviem. To mi moc nejde. Ja som taký ten hanblivý typ. Osoba, ktorá vyzerá väčšinu času hrozne. Presnejšie povedané, radšej píšem a nemusím byť pri pc za kočku. Nehovorím, že za kamerou musí byť každý vyfintený, ale za pc sa dá písať aj strapatá, neumytá, v rozgajdaných veciach a to by sa mi na yt nepáčilo. Ani na mne, ani na druhom. Myslím si, že keď už sa niekto vycapi na yt, tak by mal byť aj trochu k svetu. Nemusí byť krásny, ale aspoň nech sa na neho dobre pozerá. Ale stále dúfam, že sa k tomu dokopem a aspoň raz za čas natočím nejaké video.

Preto som vydala aj toto video o mojej knižnici:


Viem, že kvalitou to nie je nič moc. Musím na tom riadne zapracovať, ale beriem to tak, že začiatky sú ťažké a najskôr musím začať a potom sa budem zlepšovať. Či už v kecaní, strihaní, kamerovaní... Pre mňa to je hlavne o tom, aby som nazbierala trochu odvahy, skúsenosti... A keďže v poslednej dobe radšej pozerám videá na yt ako čítam blogy, tak by som sa chcela prezentovať aj tam pre lenivcov ako som ja :) Taktiež na videách sa tie veci dajú inak prezentovať ako len s obrázkami a písmenkami.


Ďalej by som vám chcela ešte ukázať knižky, ktoré som prečítala, ale keďže som robila čistky v mojej knižnici (aj kvôli sťahovaniu, raz :D), tak som sa rozhodla niektoré knihy vyradiť a tieto padli za obeť. Nie je ich veľa, ale dosť som zase vyradila kníh, ktoré som nečítala a viem, že by som ich asi ani nikdy neprečítala.

Neboli to zlé knihy. Dokonca ma aj bavili, ale neviem, nejako nemám chuť ani dôvod si ich nechávať.

Ale na bájne bytosti bude ešte recenzia (prečítala som ich už dávno, ale nejako som na ne pozabudla) a tie som presunula len k ujovi. Knihu som nestihla dať ani na predaj a už mi ich spacifikoval. Ale som rada ostatne v rodine. Mňa nebavili, ale možno budú baviť jeho.

Izabela I, II; Sisi; Pramene túžby; Vražda v Slopnej; Rosamunda; Zakázané rozkoše; Hriešne krásny;
Bájne bytosti a iné záhadné tvory

Tak som sa vám tu zase trochu po sto rokoch vykecala. Dúfam, že vás to aspoň trochu bavilo. Veľmi dúfam, že sa vám aj video aspoň trochu páčilo. Hlavne moja knižnica. Ja ju strašne milujem. Aj keď to ešte stále nie je ono, ale má len kúsok k dokonalosti. No dobre nie až taký malý kúsok, ale momentálne som s ňou ako tak spokojná.

Prajem krásny jarný deň. U nás je trochu slnečno, ale na jar to ešte stále za posledné dni nevyzerá :/ A ja už by som tak strašne rada vytiahla spod postele jarné oblečenie a schovala to zimné. Nevadí. Kto si počká, ten sa dočká a možno to bude už za chvíľu :*

1 komentár:

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...