streda 15. januára 2014

Predýchavam

Dnes mal byť článok o sprcháčoch (aj bude neskôr), ale toto mi nedalo.

Včera som si googlila recenzie na Macadamia shampoo. Jednu som našla aj u Lili na freshlili a keďže ju veľmi rada sledujem a viem, že kozmetike sa rozumie, tak som si na ňu klikla, že si prečítam, či kúpiť, či nie. Ako "milo" som bola prekvapená, keď kliknem na odkaz a jej stránka nikde. Odstránená? To nemyslíte vážne! Najskôr som si myslela, že to je zase mojim netom, lebo je to blázen a rád si zo mňa uťahuje, ale toto vôbec nebolo vtipné. Nie som závysláčka na sledovaní blogov. Sledujem ich zatiaľ len 19, ale toto ma dostalo.
Mám rada jej články. Sú zrozumiteľné pre každého nie sú tam len chválospevy, ale aj zakopávanie pod zem. Keď jej niečo nesadne, tak to povie na rovinu, aj keď má danú vec "zadarmo". To sa mi páči.
Už sa mi stalo, že mi jeden blog zmizol. Bola som chvíľu z toho, že čo teraz? Boli tam naozaj pekné fotky z interiérov, zariaďovanie izby, domácnosti, nápady... Načo som ja úchyl a mám to rada, ale dokázala som to prežiť. Veď čo, takých blogov je spústa, ale Lilin blog sa mi páčil po všetkých stránkach a chcem ho späť :( Ak by ste náhodou niekto vedeli, čo sa s ním stalo, či ho Lili niekam nepresťahovala alebo hocičo, prosím si INFO. Nechcem pôsobiť ako hysterka, veď ja nie som závislák na kozmetike, ale jej blog bol super a ja ho chcem, chcem a chcem :D

Ako to máte vy s blogmi, ktoré sledujete? Už sa vám stalo, že niektoré boli fuč? A vadilo vám to alebo ste si to ani nevšimli? Prajem pekný deň. Neskôr sa ohlásim s dnešným origoš článkom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...